Я хоч й людина нова в 172, але також вчора дещо травмувався. Я вцьому бачаю довгі лапи сталінських опричніков

Ну заради баварських ковбасок я приповзу хоч і без ногиWilli Stuber писав:Такие тенденции....![]()
Мюллер, сварим суп - и с казаном пойдём через реку сдаваться, раз так!
и у немцев и у красных будем как родные !Willi Stuber писав:Такие тенденции....![]()
Мюллер, сварим суп - и с казаном пойдём через реку сдаваться, раз так!
главное чтобы были мои очки и пульки... а вместе с ними и ты ! охохохохо !!!! ахахахаха !!!Otto Simmer писав:к сожаленю я выпал временно из строя нашего молниеносного, поймал грипп, даже если полегчает, выходных на следующей неделе у меня уже не будет
![]()
![]()
это провокация , направленная на дискридитацию меня любимого ! я такого заявления не давал, а если и давал то я хозяин своих слов - дал слово - забрал слово !Willi Stuber писав:Читать предыдущие посты на форумах и пользоваться поиском - моветон! (с) Мюллер
![]()
Друже, яка блін на 1941 рік парка?! я тоді камуфляж М-42 "осколок" вдягну!Ralf писав:Я також думав по повній формі, але ж скатисссс, непоймутссссХоча, з метою зменшення сумок прийдеться парку все ж одягнути.
А що страйк розпочинається прямо з жд вокзалу?Willi Stuber писав:Друже, яка блін на 1941 рік парка?! я тоді камуфляж М-42 "осколок" вдягну!Ralf писав:Я також думав по повній формі, але ж скатисссс, непоймутссссХоча, з метою зменшення сумок прийдеться парку все ж одягнути.
Подивись уважніше вимоги фон Лютцова, викладені на першій сторінці цієї теми!