Доброї пори доби камеради !!!
Перечитав все,що написали попередники, то і не знаю що і на писати, майже все сказали.
На сам перед, дякую Олексію та всім оганізаторам за запрошення і організацію трьох стороньої тактики

.
Дякую військам Вермахту і РСЧА за "боротьбу" з УПА в їхньому виконнані.
Було цікаво, хоча могло бути і ще цікавіше,якщо б усі сторони були більш активніші.
І справді нам, як УПА не було поставлено жодного завдання (таке собі вільне плавання).
Тому ми старались , щоб максимально відтворилася історія, так як було і колись.
На початку тактики,ми увійшли в ліс нашвидкоруч перекусили і почали діяти, квадрат за квадратом обсервувати ліс шукаючи "ворога" і пригод. І ми їх знайшли, передня стежа зауважила бійців РСЧА почався затяжний бій з великою кількістю втрат для обох сторін.Розминка файна вийшла.
Рій УПА завжди шукали собі пригод-рейдуючи лісом. Нападаючи то на РЧСА, то на Вермахт,а також ми пробували виходити на контакт з "ворогом" ,щоб домовитись про тимчасовий ненапад.
Наведу два приклади,як ми на перемовини йшли:
1. стрільці УПА в складі 6 чол пішли навести контакт з німцями. З правого флангу вдало перейшли дорогу, дочекалися першого ж німецького патруля і на німецькій мові пробували вийти на контакт,але патрульні нас не зрозуміли і не знаючи скільки нас є у 3-х пробували взяти в полон, але не тут то було, зрозумівши, що з того нічого доброго не вийде, я розстріляв нім.патруль, щоб звільнити з полону своїх хлопців. Далі ми пройшли у нім. тил і ще трохи повоювали,думаю всім сподобалось.
2. в 22.20 год наша розвідка донесла, що знайшла частину бійців РЧСА,які окопуються в лісі. ЩОб спокійно переночувати,вирішили піти з ними на контакт, щоб домовитися,але як ??? Чекамо в засідці 30 хв. і тут на мене виходить червоноарміць попісяти ))))))), ну а ми тут, як тут!!! Спокійно пояснили,щоб він нас провів до свого командира. Перемовини вдалися, ми навіть пароль собі спільний придумали "МОСКВА" - "КИЇВ".
Приємно було з вами воювати.