Камради! Не має сенсу повторюватись, що ВСЕ було на найвищому рівні...., й КОЛЕКТИВ (наш Колектив) й організація (знову ж таки, наша організація), відповідні й враження: Найкращі, найприємніші, най-най...
І все ж таки не можна особливо не відмітити наших поварів - Штубера, Бока та Граббе! Безумовно - вони молодці, адже в кого-кого, але саме в них реально щодня, щогодини "боліла" голова чим годувати таку ораву гансів

Власне, варто відзначити кожного з нас за те, що гідно представили Вермахт, й не лише по-формі, але й по духу, по атмосфері. Саме в цьому колективі я відчув, що значить бути німецьким солдатом Другої Світової.
Стройові заняття, караульна служба в повній мірі заглибила, не побоюсь цього слова, кожного з нас в той непростий, й водночас цікавий, неповторний час

В голові й досі стройові команди та гуркіт кованих німецьких чобіт..., такий мелодійний та такий приємний

Я задоволений тим, як моє 4 відділення героїчно боронило фатерлянд від більшовицьких банд. Вибухи, стовби пилюки та грудки землі, що падали мені на каску додали такого адреналіну, що я вже реально був готовий нищити червоних.
Доречі, про не дуже приємне. Під час нашої контри та рукопашного бою один з совків з метрів 5-6 дав мені чергу з ППШ прямо в живіт, прикол в тому, що я відчув своїм гансовським животом ці, так звані постріли

Доречі, в мене було велике непоборне бажання набити пику тому метровому очкарику за його слова та поведінку...
Окремо хотілось відзначити й наших футболістів та словесну перепалку гер лейтенанта з малим, щуплим есесівцем та москальо-шотландцями - це було ЩОСЬ

Відносно наших червоних. Як говорив мені мій камрад, що за РСЧА, ставлення до них було як до бидла... Хоча цікаві моменти що йому сподобались також були.
Одним словом, я вважаю, нехай вони шиються у вермахт, чи РОА, й не буде мороки.
З нетерпінням очікую на наступні наші зустрічіта на нові враження!
Бережіть себе, камради!!!